Välkommen till Växjö MTB. 

Växjö MTB grundades under 2016/ 2017 i Växjö. Verksamheten började med uthyrning av cyklar men erbjuder numera även försäljning och cykelservice.

 

Cykelförsäljning

Genom samarbete med HEAD Bike i norden erbjuder försäljning av cyklar från märket HEAD. I sortiment hittar du allt från nybörjar cyklar till de mest avancerade cyklarna. Förutom mountainbikes så hittar du även elcyklar, gravelbikes, cross countrys, landsvägscyklar, hybridcyklar, city-& touringcyklar. I cykelkatalogen för 2021 hittar ni de senaste modellerna. 

 

Uthyrning 

Genom samarbete med Rentbike.se kan ni hyra cyklar på flera platser i södra Sverige. Hos oss kan ni boka cykeluthyrning i centrala Växjö. Vi hyr även ut elcyklar och tradionella damcyklar.

 

Guidade turer

Vi arrangerar guidade turer med erfarna instruktörer i de småländska skogarna. Här kan ni välja allt från att "lära er cykla MTB" med instrukör till rundturer för att se på sevärdigheter och stigvisningar. Välj mellan olika upplägg som passar bra just för er teamaktiviter/konferanser eller gruppträning. Vi kommer gärna med förslag och ideer på upplägg. Givetvis kan alla vara med!

 

Transport av cyklar

Vill ni ha utlämning eller hämtning av cyklar på annan plats så löser vi detta. Vi har möjlighet att transportera upp till 10st cyklar per gång. Kontakta oss för offert / pris.

 
Cykelservice

Behöver er cykel service eller reparation så hjälper vi gärna er med detta. Vi är även mobila vilket innebär att vi kan komma ut och laga cykeln på plats. Gäller privatpersoner som företag. Boka cykelservice här.

 

Tillsist, tveka inte på att höra av er till oss. Ni kan ringa eller maila oss från 10:00 till 19:00  alla dagar i veckan. Vi lovar att återkomma såfort vi kan.